Webdesign

Bij Novo Media kun je terecht voor een uniek en onderscheidend design voor jouw website. Een maatwerk website, dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op! 

webdesign webbouwer arnhem nederland

DESIGN

Je website is het visitekaartje van je bedrijf en een stijlvol design mag daarbij absoluut niet ontbreken.

RESPONSIVE

Alle websites die ik realiseer worden geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Misschien wel de belangrijkste! Een gebruiksvriendelijke website vergroot de kans op een aankoop of contactaanvraag.

WORDPRESS

Alle websites worden gemaakt in het WordPress CMS systeem. Een groot voordeel van WordPress is dat het zoekmachine vriendelijk is.

Werkwijze

Wanneer je besluit je website door mij te laten ontwerpen plannen we als eerst een brainstormsessie in. Tijdens dit gesprek vertel je meer over jezelf, je bedrijf en kom ik erachter wat jouw website precies moet uitdragen. 

Vervolgens ga ik aan de slag met het design. Ik maak een ontwerp die ik aan jou voorleg, waarna ik nog enkele aanpassingen kan doorvoeren. De website ontwerp ik in WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS systeem, waar je later zelf ook nog tekstuele aanpassingen in kunt doorvoeren. 

Eindelijk is het zover, jouw website gaat online! Ik neem de site nog een laatste keer met je door voor eventuele laatste aanpassingen. Vervolgens leg ik je kort uit hoe WordPress werkt, zodat je in de toekomst zelf iets aan kunt passen. Daarnaast is het ook mogelijk om de website maandelijks door mij te laten onderhouden, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

CONTACT

Chayenne Lamers
info@novomedia.nl 
+31 6 42342493 

© Novo Media 2022 | Design by Novo Media