Webdesign

Bij Novo Media kun je terecht voor een uniek en onderscheidend design voor jouw website. Geen standaard templates, maar maatwerk dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

DESIGN

Je website is het visitekaartje van je bedrijf en een stijlvol design mag daarbij absoluut niet ontbreken.

Responsive

Alle websites die wij realiseren voldoen aan de eisen van deze tijd en worden geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.

gebruIksvriendelijk

Misschien wel de belangrijkste! Een gebruiksvriendelijke website vergroot de kans op een aankoop of contactaanvraag.

wordpress

Alle websites worden gemaakt in het WordPress CMS systeem. Een groot voordeel van WordPress is dat het zoekmachine vriendelijk is.

Onze werkwijze

Wanneer je besluit je website door ons te laten ontwerpen en bouwen plannen we als eerst een brainstormsessie in. Tijdens dit gesprek vertel je meer over jezelf, je bedrijf en komen we erachter wat jouw website precies moet uitdragen. 

Vervolgens gaan we aan de slag met het design. We maken een ontwerp die we aan jou voorleggen, waarna we nog enkele aanpassingen kunnen doorvoeren. De website ontwerpen we in WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS systeem waar je later zelf ook nog tekstuele aanpassingen in kunt doorvoeren. 

Uiteindelijk is het zover, jouw website gaat eindelijk online! We nemen de site nog een laatste keer door voor eventuele laatste aanpassingen. Vervolgens leggen we je kort uit hoe WordPress werkt zodat je in de toekomst zelf iets aan kunt passen. Daarnaast is het ook mogelijk om de website maandelijks bij ons te onderhouden, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt!

CONTACT

info@novomedia.nl 
06 42342493 (Chayenne)
06 24931629 (Charlene)