Social Media

Social media is belangrijker voor je bedrijf dan dat je in eerste instantie zult denken. Naast de website is social media het online visitekaartje van jouw bedrijf en is dus erg essentieel om de identiteit naar voren te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Fotografie

De juiste fotografie zorgt voor een professionele uitstraling op de social media kanalen van jouw bedrijf.

copywriting

De tone of voice van de content is erg bepalend voor wat je als bedrijf wilt uitstralen. Een goede, pakkende tekst is daarom erg essentieel!

planning

Het inplannen van social media posts is erg tijdrovend. Dit nemen wij dan ook graag voor jou uit handen.

beheer

Door het beheren van de social media kanalen van jouw organisatie uit handen te geven, kun jij je focussen op andere zaken.

Onze werkwijze

Social media is niet meer weg te denken voor bedrijven. Veel ondernemers zien nog niet in hoe belangrijk social media eigenlijk is. Als je interesse hebt getoond in één van onze social media pakketen, dan hebben we als eerst een intakegesprek om elkaar en jouw bedrijf beter te leren kennen. Daarnaast bespreken we in dit gesprek wat jouw wensen en verwachtingen van Novo Media zijn.

Als er gekozen is voor het ‘social media compleet’ pakket, dan plannen we een afspraak in om langs te komen voor het maken van de foto’s. Daarna beginnen wij met het bewerken van de gemaakte foto’s. Als er gekozen is voor het ‘social media basis’ pakket, dan spreken we af wanneer de foto’s bij ons worden aangeleverd. 

Zodra alle content is aangeleverd of door ons is bewerkt, beginnen we met het maken van een content planning inclusief bijbehorende teksten. Deze sturen wij naar je op, zodat je hier goedkeuring voor kunt geven. Als de content planning goed is, dan doen wij de rest en plaatsen wij op elk afgesproken moment de juiste foto. Novo Media biedt voor elke onderneming een social media plan op maat. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

CONTACT

info@novomedia.nl 
06 42342493 (Chayenne)
06 24931629 (Charlene)