Social Media

Social media is belangrijker voor je bedrijf dan dat je in eerste instantie misschien zult denken. Naast de website zijn de social media kanalen het online visitekaartje van jouw bedrijf. Een essentieel element om in te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op!

novo media social media beheer arnhem

FOTOGRAFIE

De juiste fotografie zorgt voor een professionele uitstraling op de social media kanalen van jouw bedrijf.

COPYWRITING

De tone of voice van de content is erg bepalend voor wat je als bedrijf wil uitstralen. Een goede pakkende tekst is daarom erg belangrijk.

PLANNING

Het maken van een social media planning is erg tijdrovend en daar wil ik jou dan ook graag bij ontzorgen.

BEHEER

Door het beheren van de social media kanalen van jouw organisatie uit handen te geven, kun jij je focussen op andere zaken.

SOCIAL ADVERTISING

Is het alleen organisch plaatsen van content voor jou niet voldoende? Ook kan ik ondersteunen bij het opzetten van social media advertenties.

Werkwijze

Social media is niet meer weg te denken voor bedrijven. Veel ondernemers zien nog niet in hoe belangrijk social media eigenlijk is. Als je interesse hebt getoond in één van mijn social media pakketen, dan hebben we als eerst een intakegesprek om elkaar en jouw bedrijf beter te leren kennen. Daarnaast bespreken we in dit gesprek wat jouw wensen en verwachtingen van mij zijn.

Als er gekozen is voor het ‘social media compleet’ pakket, dan plannen we een afspraak in om langs te komen voor het maken van de foto’s. Daarna begin ik met het bewerken van de gemaakte foto’s. Als er gekozen is voor het ‘social media basis’ pakket, dan spreken we af wanneer de foto’s bij mij worden aangeleverd. 

Zodra alle content is aangeleverd of door mij is bewerkt, begin ik met het maken van een content planning inclusief bijbehorende teksten. Deze stuur ik naar je op, zodat je hier goedkeuring voor kunt geven. Als de content planning akkoord is, dan doe ik de rest en plaats ik op elk afgesproken moment de juiste foto. Mocht er voor jou geen pakket bij zitten, dan is een social media pakket op maat de oplossing. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

CONTACT

Chayenne Lamers
info@novomedia.nl 
+31 6 42342493 

© Novo Media 2022 | Design by Novo Media