Over Novo Media

LEES MEER OVER NOVO MEDIA & HET GEZICHT ACHTER HET BEDRIJF.

Portfolio

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROJECT.

Over mij

Hi, ik ben Chayenne, het gezicht achter Novo Media! Ik ben 25 jaar oud en opgegroeid in Soest, een dorpje bij Utrecht. Voor mijn studie communicatie & multimedia design ben ik terecht gekomen in  Arnhem en tot op de dag van vandaag woon ik daar nog steeds! Na het afronden van mijn studie ben ik fulltime aan de slag gegaan met mijn eigen bedrijf: Novo Media.⁠

Het leuke aan mijn studie vond ik de combinatie tussen strategie en creativiteit. Dat is nu ook precies wat ik doe met Novo Media.

Mijn vrije tijd vul ik nu voornamelijk door mijn kennis te blijven verbeden binnen mijn vakgebied. 

social media beheer arnhem

‘Ik help jouw onderneming met het verbeteren en versterken van het online visitekaartje.’ Ook bij overige communicatie en multimedia design vraagstukken kan ik ondersteunen.

Novo Media

Novo Media is een mediabureau dat helpt bij het verbeteren en versterken van het online visitekaartje van jouw bedrijf. Op een passende en professionele manier jouw bedrijf online profileren is misschien niet het eerste waar je mee bezig bent als ondernemer. Wel is dit van groot belang, want je wil natuurlijk wel een goede eerste indruk achterlaten op jouw (potentiële )klant.

Ik help bij het creëren van een sterke content strategie die passend is bij jou én jouw bedrijf. De mogelijkheden uiten zich in social media beheer, fotografie en webdesign. Ook bij andere communicatie en multimedia design vraagstukken kan ik jou ondersteunen. Ben je benieuwd wat Novo Media voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg Novo Media op Instagram

CONTACT

Chayenne Lamers
info@novomedia.nl 
+31 6 42342493 

© Novo Media 2022 | Design by Novo Media