Over Novo Media

Welkom bij Novo Media. Bij ons kun je terecht voor het verbeteren en versterken van het online visitekaartje van jouw bedrijf. Online zichtbaarheid is van groot belang voor jouw organisatie, maar is misschien niet het eerste waar je aan denkt als ondernemer. Wij helpen je graag bij het professioneel online profileren van jouw bedrijf. 

Wij zorgen voor een sterke contentstrategie die passend is bij jou én jouw organisatie. Dit doen wij door het creëren van professionele content, zodat de online zichtbaarheid vergroot en het bereik op de social media kanalen groeit. De mogelijkheden die wij bieden uiten zich in fotografie, copywriting en het beheren van de social media kanalen van jouw organisatie. Wij nemen graag alles van jou uit handen en dit kan op elke gewenste manier worden ingevuld, zodat het aansluit op jouw wensen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites. Een passende website is belangrijk voor je bedrijf. Naast de social media kanalen, is de website het eerste dat jouw potentiële klanten te zien krijgen. Een goede, professionele eerste indruk is daarom van groot belang. 

01

AANDACHT

Novo Media heeft alle aandacht voor jou en jouw organisatie. De wensen van jou als klant staan natuurlijk voorop en gebruiken wij bij het maken van mooie, professionele en creatieve uitingen. Samen met jou kijken we naar de juiste oplossingen die passend zijn bij jouw bedrijf.

02

RESULTAAT

Novo Media gaat altijd resultaatgericht te werk. Wij streven ernaar om jou op een professionele wijze te helpen met het verbeteren van het online visitekaartje van je bedrijf. Dit door een mooi resultaat te leveren op het gebied van: social media, webdesign en fotografie. 

03

SNELLE REACTIE

Wij streven ernaar om de klant zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De klant kan van ons dan ook een snelle reactie verwachten, zodat je direct weet waar je als bedrijf aan toe bent. Dus neem vooral – en natuurlijk geheel vrijblijvend – contact met ons op. 

Ons team

CHARLENE MATSER

Hi, ik ben Charlene en ik woon inmiddels al 10 jaar in Arnhem. Naast Novo Media, ben ik ook freelance grafisch ontwerper. Ik ben een echte perfectionist en ga net zo lang door tot het totaal plaatje helemaal klopt. Je kunt me wakker maken voor; pastel de nata, een perfecte kop koffie en een tripje naar New York.

CHAYENNE LAMERS

Hi, ik ben Chayenne en ik woon ook in Arnhem. Naast Novo Media, vind ik het leuk om mijn kennis te blijven verbreden. Daarom volg ik regelmatig verschillende cursussen op het gebied van fotografie en design. Je kunt mij echt wakker maken voor: chocolade, een tripje naar een zonnig eiland en burrata!

CONTACT

info@novomedia.nl 
06 42342493 (Chayenne)
06 24931629 (Charlene)