Fotografie

Een bekend gezegde: een foto zegt meer dan duizend woorden. Professionele foto’s zijn het visitekaartje van je bedrijf, waarmee je meer klanten naar je toe trekt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. 

fotografie arnhem

PROFESSIONALITEIT

Professionele fotografie is essentieel om de sfeer van jouw merk online en offline in kaart te brengen.

ONDERSCHEIDEND

Met de juiste fotografie creëer je de sfeer die bij jouw bedrijf past en kun je je onderscheiden van de concurrent.

TREKT KLANTEN AAN

Je maakt het voor de potentiële klant een stuk aantrekkelijker als je gebruik maakt van beelden die passend zijn bij de uitstraling van jouw bedrijf.

ONLINE ZICHTBAARHEID

Door het gebruik maken van professionele fotografie voor jouw bedrijf, zorg je voor het versterken van de online zichtbaarheid.

Werkwijze

Met Novo Media richt ik mij voornamelijk op social media fotografie. De juiste fotografie zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf en je kunt daardoor de gewenste identiteit van jouw bedrijf neerzetten op de online kanalen. Wanneer je besluit om door mij de fotografie te laten doen, plannen we een afspraak in om langs te komen bij jouw bedrijf voor het maken van de foto’s.

Na het maken van de foto’s zal ik de beelden nabewerken in de stijl die passend is bij jouw onderneming. Vervolgens worden de foto’s klaar voor gebruik aan jou afgeleverd. Mocht je een social media pakket inclusief fotografie bij mij hebben afgenomen, dan zorg ik ervoor dat de beelden op de afgesproken momenten geplaatst worden op de social media kanalen van jouw bedrijf. In overleg is het ook mogelijk, in het geval van producten, de producten naar mij toe te sturen.

CONTACT

Chayenne Lamers
info@novomedia.nl 
+31 6 42342493 

© Novo Media 2022 | Design by Novo Media