Fotografie

Een bekend gezegde: een foto zegt meer dan duizend woorden. Professionele foto’s zijn het visitekaartje van je bedrijf, waarmee je meer klanten naar je toe trekt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Professionaliteit

Professionele fotografie is essentieel om de sfeer van jouw merk online en offline in kaart te brengen.

onderscheidend

Met de juiste fotografie creëer je de sfeer die bij jouw bedrijf past en kun je je onderscheiden van de concurrent.

trekT klanten aan

Je maakt het voor de potentiële klant een stuk aantrekkelijker als je gebruik maakt van beelden die passend zijn bij de uitstraling van jouw bedrijf.

online zichtbaarheid

Door het gebruik maken van professionele fotografie voor jouw bedrijf, zorg je voor het versterken van de online zichtbaarheid.

Onze werkwijze

Bij Novo media richten we ons voornamelijk op product- en social media fotografie. De juiste fotografie zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf en is het mogelijk om de gewenste identiteit van jouw bedrijf neer te zetten op social media. Naast social media fotografie kun je bij ons ook terecht voor productfotografie voor jouw bedrijf. 

Wanneer je besluit om door ons de fotografie te laten doen, plannen we een afspraak in om langs te komen bij jouw bedrijf voor het maken van de foto’s. Voorafgaand aan deze afspraak bespreken we eerst wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Na het maken van de foto’s, zullen wij de beelden nabewerken. Vervolgens worden ze kant en klaar voor gebruik aan jou afgeleverd. In het geval van de aanschaf van één van onze social media pakketen (inclusief fotografie), zullen wij de beelden op de afgesproken momenten plaatsen op de social media kanalen. 

In overleg is het eventueel ook mogelijk om bij productfotografie de producten naar ons toe te sturen. 

CONTACT

info@novomedia.nl 
06 42342493 (Chayenne)
06 24931629 (Charlene)