Communicatie & Multimedia Design

Heb jij binnen jouw onderneming een aantal interne of externe vraagstukken liggen omtrent communicatie en multimedia design waar je zelf maar niet aan toekomt? Novo Media kan jou hierbij helpen. 

communicatie en multimedia design

“Tijdens mijn studie communicatie en multimedia design, heb ik veel kennis opgedaan op dit gebied. Wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.”

Werkwijze

Naast social media beheer, fotografie en het ontwerpen van websites, staat Novo Media ook voor je klaar met het uitvoeren van andere communicatie en multimedia design vraagstukken. De term communicatie en multimedia design is natuurlijk erg breed, vandaar dat we starten met een vrijblijvend intakegesprek om elkaar en jouw bedrijf te leren kennen. Ook gaan we na wat jouw behoeften zijn en wat de opdracht precies inhoudt. 

Als je na dit gesprek ervoor kiest om Novo Media in te schakelen bij het ondersteunen van een CMD (communicatie & multimedia design) opdracht binnen jouw organisatie, dan kunnen we aan de slag!

Ben je benieuwd wat Novo Media voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Chayenne Lamers
info@novomedia.nl 
+31 6 42342493 

© Novo Media 2022 | Design by Novo Media